Tervetuloa ratsuponien pariin!

Mulberry Ponies on virtuaalinen ratsuponeja kasvattava talli. Se syntyi ponitalli Kranen jatkoksi vuoden 2012 keväällä, ja on sen jälkeen ollut toiminnassa hieman katkonaisesti. Aikaisempi talli Krane syntyikin muistaakseni jo vuonna 2009, kun päätin rakennuttaa rakkaille poneilleni aivan omaa tallia tallinpidosta pitämäni tauon jälkeen. Kranesta löytyi viisi asukkia, kaikki eri roduista (mm. gotlanninruss, shetlanninponi, suomenhevonen), mutta lopulta ne lähtivät sieltä kun ratsuponit alkoivat valtaamaan tilaa. Sitten Krane sulki ovensa inspiraation puutteen takia, ja kaikki ratsuponit muuttivat uudelle tallille, tänne Mulberryyn.

Lopulta myös itse Mulberry Ponies lopetti vuoden 2013 itsenäisyyspäivänä, 6. joulukuuta, kun talli ei enää kiinnostanut, ja näin ollen lähes kaikki sen aikaiset ponit muuttivat uudelle tallille Skotlantiin. Nyt kuitenkin 20.10.2014 aloittaen Mulberry on takaisin toiminnassa, joskin hiljaisesti ja pienesti, aloittaen kokonaan uusista tuontiponeista. Kasvattimme ovat edelleen enimmäkseen suomalaisia, mutta toiveiden mukaan ne voivat syntyä myös Knockturnin tiluksilla Isossa-Britanniassa, Saksassa tai Sveitissä.

IN ENGLISH: Mulberry Ponies is a SIM-game stable. Unfortunately this site exists only in Finnish, but if you have anything to ask, please contact me by e-mail.

Keväisin terveisin,

indy ja ponit!

♦   Viimeisin päivitys 30.11.2017
♦   Taukoilu jatkuu, ota yhteyttä sähköpostilla tai Keskustassa mikäli on jotain asiaa.
♦   Sähköposti

♦   Tykkää meistä VRL:n tallilistalla!
♦   Charleroi Riding Ponies
♦   Dainty
♦   Roanoake Stud
♦   Haras de Chandoir
♦   Tidaholms Gård

© Mulberry Ponies 2012-2017    Tämä on virtuaalitalli.    This is a sim-game stable.