ETUSIVU         ESITTELY        ORIIT        TAMMAT        KASVATUS        MUUTA

   Tervetuloa ratsuponien pariin!

Mulberry Ponies syntyi ponitalli Kranen jatkoksi vuoden 2012 keväällä. Aikaisempi talli Krane syntyikin muistaakseni joskus vuonna 2009, kun päätin rakennuttaa rakkaille poneilleni aivan omaa tallia tallinpidosta pitämäni tauon jälkeen. Kranesta löytyi viisi asukkia, kaikki eri roduista (mm. gotlanninruss, shetlanninponi, suomenhevonen), mutta lopulta ne lähtivät sieltä kun ratsuponit alkoivat valtaamaan tilaa. Sitten päätin lopettaa Kranen inspiraation puutteessa, ja kaikki ratsuponit muuttivat uudelle tallille, tänne Mulberryyn.

Mulberry Ponies sijaitsee virtuaalisessa Suomessa, kauniissa ympäristössä. Ponit elelevät täällä rauhaisaa poninelämää ja käyvät satunnaisesti valmennuksissa ja kilpailuissa. Omistajana en halua ottaa stressiä virtuaalihevosista, joten tämäkin talli toimii aika rennolla periaatteella, vaikka pidänkin ponieni kilpailuttamisesta. Meidän ponimme eivät kuitenkaan ole mitään viimeisen päälle puunattuja, kaikki laatuarvostelut kiertäneitä muotovalioita. Osalta kuitenkin löytyy pari kivaa meriittiä.

Toimintamme pääpaino on este- ja koulupainotteisten suomalaisten ratsuponien kasvatuksessa. Kasvattimme voit tunnistaa eloisasta, mutta yhteistyöhaluisesta ja kiltistä luonteesta sekä erityisesti kasvattajaliitteestä Mulberry. Järjestämme myös satunnaisesti niin este- kuin kouluratsastuskilpailuitakin, näyttelyitä unohtamatta. Toivon että viihdyt meillä, tervetuloa uudestaankin! Tutustu ihmeessä myös Mulberryn Floridassa sijaitsevaan sisartalliin, Seaview Racing Poniesiin, josta löytyy laukkaponeja.

IN ENGLISH: Mulberry Ponies is a sim-game stable. Unfortunately this site exists only in Finnish, but if you have anything to ask, please e-mail me to mmilja@hotmail.fi.

Syksyisin terveisin, indy ja ponit!
VIIMEISIN PÄIVITYS 06.12.2013

Yhteistyössä:   Istria
Suosittelemme:   Tidaholms Gård   B Ponies   Painswick Ponies   Nurias Ponnystuteri   Wyonn   Stud Caruso