Rumer Adrian

  • VH03-029-7704
  • suomalainen ratsuponitamma 50%
  • punarautias, 144 cm
  • * 12.11.2007 FI (8-v. 12.11.2008)
  • omistaa indy VRL-06701
  • kasvattanut Disa, Virtuaalitalli Adrian
  • painottuu kouluratsastukseen, taso helppo A
  • Tämä on virtuaalihevonen.
  • This is a sim-game horse.

Luonnekuvaus

Kovan kuoren alla on kultainen poni, vaikka hirveän hyvin Rumer sen peittääkin. Kovistelee ja mahtailee, kuin mikäkin machomän, vaikka tamma onkin. Lajitoverien seurassa Rumer on hieman alistuva, mutta emänsä tapaan tuppaa pomottelemaan hevosia, jotka ovat varmasti alempiarvoisempia kuin se.

Aluksi Rumer murjottaa korvat luimussa, nyrpeä ilme naamataulussa, mutta kun sille jaksaa vain nauraa on tammakin pian hyvällä tuulella. Hyväksyy ympärilleen suurenkin ihmisjoukon, mutta aina niistä löytyy pari tutuksi ja turvalliseksi tullutta henkilöä joiden kanssa Rumerin kemiat pelaavat erittäin hyvin. Siitä onkin joko tykättävä sinällään tai ei ollenkaan, tamma ei tästä miksikään muutu. Joskus keppostelee kokemattomammalle hoitajalle, ettei muka jaksaisi nostaa jalkaansa tai ottaa kuolaimiaan suuhunsa, mutta heti kun joku tamman silmissä auktoriteettiä omaava ihminen tulee näköpiirin Rumer on kuin enkeli.

Hieman hoppuileva ratsastaa, mutta se onkin sukuvika, jota ei ihminen voi oikeastaan millään karsia pois. Energiasta on hyötyä, kun sen saa kanavoitua oikein, mutta usein se purkaantuu ulos pikkupukein ja hyppeilyin, ellei Rumeria aktivoi mitenkään vaan antaa sen kiirehtiä omaa vauhtiaan eteenpäin ympäri kenttää. Suustaan hyvin herkkä, eikä siedä, että koko ajan ollaan kiskomassa, joten työ muiden apujen kanssa on erittäin tärkeää, ellei halua kadottaa Rumerin motivaatiota.
© Disa

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Gary Guilfoyle
FWB, tummanruunikko, 163 cm
KRJ-II
ii. Dourdan Hall W
FWB, tummanruunikko
iii. Goulet Congo
iie. Costum Hall W
ie. Azaria Kavner
FWB, punarautias
iei. Quito's Easynd
iee. Karmen Charr
e. WS Kira
welsh B, ruunikonkimo, 133 cm
VWY-III VWY-AB
ei. Waisenhof Monty
welsh B, kimo, 133 cm
eii. Waisenhof Edition
eie. Waisenhof Menna
ee. Delaila
welsh B, tummanruunikko, 131 cm -- VWY-III
eei. Buzby
eee. Delilah
* 02.03.2019 suomalainen ratsuponiori Mulberry Faramir i. Le Poisson Rouge

Isä Gary Guilfoyle on itselleni tuttu hevonen, kun tämän Lapin syöväreistä toin etelään. Menestynyt omistajansa heidin kanssa erittäin hyvin, KRJ-II palkittu ja aloittanut jalostuksessakin lupaavasti. Esikoinen Padicast v. Ballet ehtinyt voittaakkin. Isänisä Dourdan Hall W menestyi aktiiviurallaan hyvin kansallisilla kentillä napaten pari kertaa myös sijoituksia kansainvälisiltä radoilta. Isänemä Azaria Kavner modernin linjan finnish warmblood, kevyt ja näyttäväliikkeinen, kilpaillut GP-tasollakin.

Emä WS Kira on toistaiseksi vain Reserve Champion-arvonimen showkehiltä napannut oma, nuori welshtammani, jolla tähdätään koulukentille. Emänisä Waisenhof Monty kilpaili helppoja koululuokkien hyvällä menestyksellä, mutta jälkeläisiä ei ole kuin pari Kiran täyssisarusta. Emänemä Delaila on esikantakirjattu hollannintuontiponi. Menestystä Helppo A-tasolta ja liuta varsoja, mutta suurempaa menestystä ei ole.
© Disa

Kilpailut

Rumer kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.

Kouluratsastuksessa pisteitä 2154.95
Kouluratsastuksessa tasolla 5/4

NJ 02.04.2022 Hollymoss Stud: irtoSERT (pt. Jannica)

Kuvagalleria

© Mulberry Ponies 2012–2023       BG © The Inspiration Gallery, Subtle Patterns       Tämä on virtuaalitalli.       This is a SIM-game stable.