Rhedyn Welsh

Adwick Dolly

VH22-024-0157

  • "Dolly"
  • s. 30.09.2021 (yli 20 v), Iso-Britannia

  • welsh mountain (sek. A), tamma
  • 112 cm, ruunikonkimo Ee/Aa/GG
  • koulupainotteinen, ko He B / re 60 cm

  • KTK-III

Tausta

Tunnettu welshkasvattaja elen mainosti maahantuontipalveluitaan foorumilla. Minä olin pari päivää sitten voivotellut ystävättärelleni, että pitäisi taas tehdä poninhakureissu Britteinsaarille, mutta kotonakin piisaisi kiirettä. Nappasin siis välittömästi syöttiin ja pyysin eleniä tuomaan minulle kaksi sektion A ponia, orin ja tamman. Ja ne ponithan tuotiin ihan kotiovelle asti - Adwick Dolly ja Hawnllyn Lord. Dolly oli näistä kahdesta jo varttuneempi ja ratsukoulutettu, vaikkakin viettänyt pitkähköä laidunlomaa ennen myyntiään. Tammalta löytyy sopivasti luonnetta ja se näyttää sopeutuvan hyvin alati kasvavaan welshlaumaamme.

Sukutaulu

i. Dravenchurch Musketeer
wm, rtkm, 118 cm
ii. Daffield Muscot
wm, rtkm, 115 cm
ie. Dravenchurch Flower
wm, rt, 116 cm
e. Adwick Bessy
wm, rnkm, 113 cm
ei. Bellesea Admiral
wm, rnkm, 117 cm
ee. Adwick Elven
wm, rtkm, 110 cm

Jälkeläiset

t. Rhedyn Hazy Moon (* 7.1.2023, i. Durian White Dust) - Ch, KTK-I
o. Rhedyn Cardinal (* 1.10.2023, i. Hawnllyn Lord)

Kilpailutulokset

Kouluratsastuskilpailut:
KRJ:n tasolla 4/3
KRJ:n ominaisuuspisteitä 1429.74 p.

KRJ-CUP 30.11.2023 Banzai Dressage, He C » 2/151

Näyttelytulokset:
NJ 13.11.2022 Llanwenarth Stud: irtoSERT (pt. Lissu T.)
Rate My Pony: ★★★

Kantakirjaus 20.2.2023:
15 + 15 + 15 + 15 = 60 p. KTK-III

Kuvagalleria

Päiväkirja

Kantakirjaus, 20.2.2023 ✎ omistaja
Dolly sai viime marraskuussa kantakirjakelpoisuuden, ja viimein tänään koitti sen aika kokeilla pääsyä kirjoihin. Olin ilmoittanut Dollyn ja pari muuta ponia ponikantakirjan tilaisuuteen ja toivoin tietysti, että kaikki hyväksyttäisiin. Tilaisuutta edeltävänä iltana puunasin Dollyn jokaista jouhta myöten ja toivoin, ettei tamma nukkuisi yöllä suoraan omassa kakkakasassaan. Aamun koittaessa pääsin huokaisemaan helpotuksesta, ja sain lastata kaikki ponit mukaan kiireettä. Dolly on ollut aina hieman rimpula, joten olin asennoitunut kantakirjaustilaisuuteen tamman osalta enimmäkseen kokemuksena. Dolly kuitenkin sai tasaisen 15 pisteen rivin ja näin ollen pisteet riittivät juuri III palkintoon. Hyvä Dolly!

Dollyn esikoisvarsa syntyy, 7.1.2023 ✎ omistaja
Dollyn lopetettua kilpailu-uransa kouluratsastuksessa päätin astuttaa sen rakkaalla orillani Dustylla, ennen oriin siirtymistä haudan lepoon. Odottavan aika on pitkä, kuten aina sanotaan, mutta tällä kertaa aika tuntui matelevan ihan järkyttävän hitaasti. Minulla oli kotona Dustysta jo yksi varsa, Fili, mutta halusin toisenkin, koska Fililläkin alkaa kohta olla jo ikää. Tuntui masentavalta ajatella, että tallissa ei kohta olisikaan yhtään Dustyn varsaa. Vihdoin viikko uudenvuodenaaton jälkeen Dolly varsoi kauniin rautiaankimon tamman. Dollyn ensimmäinen varsominen sujui hyvin ja yllättävän nopeastikin, eikä ihmisten apua tarvittu missään kohtaa. Varsa sai nimekseen Rhedyn Hazy Moon varsomisajankohdan taivasmaiseman mukaan.