Virtuaalinen Ratsuponiyhdistys

Kasvattajalista

Virtuaalinen Ratsuponiyhdistys kerää listaa aktiivisista ratsuponikasvattajista. Kasvattajalistalle pääsyn vaatimukset ovat seuraavat:

Saadaksesi oman tallisi tai kasvattajanimesi listalle, tulee sinun lähettää vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen sähköpostiin, virtuaalinenratsuponiyhdistys@gmail.com. Otsikoi viestisi "Kasvattajahakemus" ja sisällytä viestiisi seuraavat asiat:

Ratsuponikasvattajia

Fame - Fame's
"Fame on perustettu 2010 ja se kasvattaa ratsuponien ohella new foresteja. Kasvattimme ovat pääsääntöisesti suomalaisia ratsuponeja. Fame keskittyy lyhytsukuisten (alle 3-polvisten) ponien kasvatukseen, niin este- kuin koulukentillekin. "


Knockturn Ponies - Knockturn
"Knockturn Ponies on Skotlannissa sijaitseva ratsuponitalli. Kasvattimme syntyvät brittiläisen ratsuponin polveutumissääntöjen mukaan. Painotukseltaan kaikki kasvattimme ja ponimme ovat lähes poikkeuksetta este- tai koulupainotteisia. Tunnettu aiemmin nimella Lowland Stud, jolloin kasvatusohjelmassa mukana olivat myös saksalainen ja sveitsiläinen ratsuponi."


Mulberry Ponies - Mulberry
"Mulberry Ponies on vuonna 2012 perustettu, Suomessa sijaitseva talli. Poneja löytyy niin este- kuin koulupainotteisinakin ja ne kaikki kilpailevat omissa lajeissaan, osa myös näyttelyissä. Tarkoituksena olisi panostaa erisukuisiin poneihin, eli tuoda hieman uutta verta ratsuponikasvatukseen. Laatuarvostelut ynnä muut meriitit ovat meillä toissijaisia."


Rasco Sportponies - v.d. Rasco
"Rasco Sportponies kasvattaa Saksassa kenttäpainotteisia saksalaisia ratsuponeja. Toimintaan kuuluu ponien tavoitteellinen kilpailuttaminen ja uusien sukulinjojen luominen."


Wolkenhof Ponies - Wolkenhof
"Wolkenhof Ponies on vuonna 2021 perustettu Saksassa sijaitseva ratsuponisiittola. Tavoitteenamme on kasvattaa moderniin urheiluun soveltuvia saksalaisia ratsuponeja, jotka pystyvät nousemaan este- ja kouluratsastuksessa ponien huipputasolle asti."

© VRPY 2003 - 2022       Taustakuva © Subtle Patterns