Virtuaalinen Ratsuponiyhdistys

Ratsuponikasvattajia

Virtuaalinen Ratsuponiyhdistys kerää listaa aktiivisista ratsuponikasvattajista. Kasvattajalistalle päästäksesi tulee sinulla olla vähintään viisi syntynyttä, sivullista ratsuponikasvattia sekä tietysti asianmukainen osaaminen ratsuponeista.

Saadaksesi oman tallisi tai kasvattajanimesi listalle, tulee sinun laittaa hakemus yhdistyksen sähköpostiin, virtuaalinenratsuponiyhdistys@gmail.com. Otsikoi viestisi "Kasvattajahakemus" ja sisällytä viestiisi seuraavat asiat:

Kasvattajat

Dainty - Dainty
"Dainty on vuonna 2008 perustettu ratsuponeja kasvattava talli, joka sijaitsee nykyään Pohjois-Saksassa. Tavoitteenamme on jalostaa suorituskykyisiä saksalaisia ja suomalaisia ratsuponeja kilpakäyttöön este- ja kouluratsastukseen."


Krofnock Ranch - of Krofnock, KN
"Krofnock Ranch on vuodesta 2005 toiminut ponitila jossa kasvatamme pääasiassa esteponeja. Kasvateistamme suurin osa on saksalaisia ratsuponeja, mutta myös suomalaisia ja virtuaalisia ratsuponeja syntyy toisinaan. Ponimme kilpailevat paljon ja useat menevät myös laatuarvosteluihin. Tavoitteenamme on jäädä ihmisten mieliin hyvän työmme ansiosta."


Fifth Bridge Ponies - Fifth
"Fifth Bridge Ponies on elokuussa 2013 perustettu ratsuponisiittola. Kasvatamme aktiivisesti laadukkaita saksalaisia ratsuponeja. Meiltä löytyy monipuolisesti este- ja koulupainotteisia poneja."


Istria - Istria, van de Istria
"Istria on Saksassa sijaitseva suuri ratsuponisiittola joka kasvattaa suorituskykyisia ja hyvänrakenteisia saksalaisia ratsuponeja este- ja kouluradoille."


Knockturn Ponies - Knockturn
"Knockturn Ponies on Skotlannissa sijaitseva ratsuponitalli. Kasvattimme syntyvät brittiläisen ratsuponin polveutumissääntöjen mukaan. Painotukseltaan kaikki kasvattimme ja ponimme ovat lähes poikkeuksetta este- tai koulupainotteisia. Tunnettu aiemmin nimella Lowland Stud, jolloin kasvatusohjelmassa mukana olivat myös saksalainen ja sveitsiläinen ratsuponi."


Roanoake Stud - Roanoake
"Roanoake Stud on 2014 perustettu pieni siittola joka sijaitsee Isossa-Britanniassa. Kasvatamme brittiläisiä sekä saksalaisia ratsuponeja. Meidän päätarkoitus on kasvattaa kyvykkäitä poneja, jotka pääsevät kilpailemaan ja näyttämään kapasiteettinsa esteratsastuksen parissa."


Blackwoods - Blackwoods
"Blackwoods perustettiin vuonna 2014 alunperin Saksaan, mutta sittemmin talli on jakautunut kahteen osastoon, joista toinen sijaitsee Saksassa ja toinen Yhdysvalloissa. Kasvatamme pääasiassa koulu- tai estesuuntaisia saksalaisia ja englantilaisia ratsuponeja. Kasvatustyömme perustuu laadukkaisiin kantaponeihin ja yhteistyöhön muiden ratsuponikasvattajien kanssa."


Fame - Fame's
"Fame on perustettu 2010 ja se kasvattaa ratsuponien ohella new foresteja. Kasvattimme ovat pääsääntöisesti suomalaisia ratsuponeja. Fame keskittyy lyhytsukuisten (alle 3-polvisten) ponien kasvatukseen, niin este- kuin koulukentillekin. "


Criminal Ponies - CLP
"Criminal Ponies on kesäkuussa 2014, hetken mielijohteesta perustettu suomalaisiin ratsuponeihin painottuva talli eteläisessä Suomessa. Ratsuponijalostus on tärkeässä roolissa kilpailuttamisen ohella ja tavoitteena jokaisen ponin kanssa on laatuarvostelu. Poneja meiltä löytyy niin este-, koulu- kuin myös kenttäradoille."


Edelsten Ponies - von Edelsten
"Edelsten Ponies on vuonna 2014 perustettu suomalaisia ratsuponeja kasvattava siittola. Kasvatuksemme painottuu lähinnä esteponien puolelle, mutta myös kouluponeja talliin syntyy säännöllisin väliajoin. Tavoitteenamme on saada aikaan menestyviä kilpaponeja, joista mahdollisimman moni pääsisi laatuarvosteluunkin asti."


Weirdo Whiskeywhiskers - Wide
"Pieni siittola, joka kasvattaa pääasiassa pitkäsukuisia este - ja koulupainotteisia poneja rennolla otteella. Perustettu huhtikuussa 2015."


Mulberry Ponies - Mulberry
"Mulberry Ponies on vuonna 2012 perustettu, Suomessa sijaitseva talli. Poneja löytyy niin este- kuin koulupainotteisinakin ja ne kaikki kilpailevat omissa lajeissaan, osa myös näyttelyissä. Tarkoituksena olisi panostaa erisukuisiin poneihin, eli tuoda hieman uutta verta ratsuponikasvatukseen. Laatuarvostelut ynnä muut meriitit ovat meillä toissijaisia."

© VRPY 2003 - 2019       Taustakuva © Subtle Patterns